Serveis que ofereixo
a partir de l'assessorament nutricional, consells, pautes alimentaries, hàbits i horaris

SOBREPÈS i OBESITAT
Estic especialitzada en el tractament del sobrepès i l'obesitat en persones adultes, infants i persones de la tercera edat.
Millorar l'elecció dels aliments que un menja i reconduïr els hàbits alimentaris seran les claus per tractar el sobrepès.
Menús, receptes, taules d'aliments, consells pràctics per cada època de l'any i festes gastronòmiques són les eines que s'ofereixen de manera personalitzada a la consulta.
En cada consulta de seguiment es farà:
· Un seguiment del pes i del percentatge aproximat del greix corporal
· Un seguiment del contorn de mesures (pit, cintura, maluc, cuixa, braç...)
· Es farà entrega del material educatiu- nutricional pel pacient.

MILLORA DE LA SALUT i
TRACTAMENT DE PATOLOGIES
Sovint l'aparició de patologies va estretament lligada a una mala alimentació. Prevenir l'aparició de patologies millorant l'alimentació és una acte de responsabilitat.
Podem aprendre a menjar millor fent un estudi de quin son els teus hàbits alimentaris i donant-te pautes concretes al teu cas perquè tenint en compte els teus gustos, horaris i activitats esportives puguis millorar la teva salut i prevenir o minimitzar els efectes del Colesterol, tensió arterial, àcid úric, nivells de glicèmia (sucre) tant si pateixes Diabetis tipus 1 o 2, Restrenyiment crònic, Colon irritable, Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

ASSESSORAMENT NUTRICIONAL
EN L'ÀMBIT D'ESPORT AMATEUR
Iniciar una pràctica esportiva sempre és una bona opció per millorar la salut, però cal que ens assessorem a nivell tècnic per evitar lesions.
La feina d'un entrenador o preparador físic serà clau per tenir una bona programació d'intensitat, durada, modalitat...
La feina d'un dietista també serà imprescindible per millorar el rendiment esportiu, evitar defalliments, hidratar millor el nostre organisme i evitar molèsties musculars, adaptar les ingestes alimentaries en funció dels horaris de competició o entrenament.

EMBARÀS i ALLETAMENT
Preparar el cos per aquesta etapa és imprescindible; assolir les vitamines i nutrients necessaris per la correcta evolució del fetus i per la posterior producció de llet .
Adoptar un bon estil de vida durant l'embaràs ens ajudarà a afrontar millor el moment del part amb una pes més òptim.
Amb l'alimentació podem combatre alguns dels efectes secundaris més freqüents com són el restrenyiment, l'acidesa, la retenció de líquids...

ASSESSORAMENT PER VEGETERIANS
La decisió de seguir una dieta vegetariana ha de ser una decisió voluntària, responsable i personal. Cal saber però que són necessaris uns coneixements per fer-la equilibrada i perquè no ens manqui cap nutrient essencial pel bon funcionament del nostre organisme. Una dieta desajustada pot portar complicacions irreversibles a curt i a llarg termini.
Saber combinar, equilibrar, variar i cuinar els aliments t'ajudarà a assolir una dieta equilibrada.
PLANIFICACIÓ DE MENÚS PER COL.LECTIUS
Escoles, geriàtrics, casals d'estiu, cases de colònies... Són molts dels centres que ofereixen servei de menjador. Els menús que se serveixen en aquest centres han d'estar elaborats i supervisats per un Dietista- nutricionista.
Crear menús adaptats als pressupostos anuals, condicions de cuines, persones a les que va dirigit, gustos i cultura dels comensals seran les premisses per crear els menús.
Per aquesta modalitat compto amb l'ajuda de Marta Planas, una Dietista- Nutricionista especialitzada en l'àmbit de restauració col·lectiva.